Kärshult

Letar du efter ett unikt boende med genuint gammaldags lantlig atmosfär, och där du riktigt kan ana historiens vingslag? Då ska du hyra vårt hus Kärshult!

Huset ligger på en gammal gård med ladugård och andra gårdshus. Runt trädgården finns betesängar där kor och kalvar går och betar. Riktig gammal kulturminnesmark som för tankarna till Lönneberga och Bullerbyn.

Den lilla vägen fram till huset fortsätter som skogsväg 9 km och utmed den slingan finns flera skogssjöar med båtar där man kan fiska. Perfekt för cykeltur, promenader, och inte minst bär- och svampplockning.

Till vår gård Hallforsen är det 1 km.

Huset är ett gammalt timmerhus från 1840. När vi 2011 renoverade det  försökte vi bevara så mycket som möjligt av den gamla känslan, med lutade och såpskurade golv, orginaldörrar, öppen spis, bakugn m.m. Trots den gamla stilen är allt fullt modernt.

Huset är 160 m2 och innehåller fullt utrustat kök med alla bekvämligheter, (ingen micro), stort vardagsrum med kamin, hall, badrum med badkar, tre sovrum med sju bäddar, varav ett med öppen spis. (Tvättmaskin finns i badrummet). Trädgårdsmöbler, grill och sandlåda.