Gården

Vår gård ligger vackert belägen i det sten- och skogsrika Småland, och har gått i arv i generationer ända sedan 1600-talet.

Vi vill gärna hålla landskapet öppet med åkrar och ängar, och till vår hjälp har vi betesdjur. Amkor och kalvar av köttras föds upp här. På gården finns dessutom får, häst, hundar och katter.

Gårdens djur
Kom gärna och besök oss på gården och hälsa på våra djur. På sommaren springer kalvarna i hagen och hundarna i den stora rastgården vill alltid leka och kela. Kommer du på senvintern kanske du har tur att få se på när en kalv kommer till världen.

Familjefiske
På gården finns också en damm med ädelfisk för den som vill prova fiskelyckan. Det är särskilt populärt bland barnfamiljerna. Vill man fiska med fluga passar det utmärkt. I anslutning till dammen finns bord och en grillplats för den som vill fika eller grilla.

På vintern kan du spänna på dig längdskidorna när snön kommit och ge dig ut på skogsvägarna. När isen lagt sig erbjuder både dammen och sjöarna en härlig skridskotur. Det är också härligt att sitta och pilka efter abborre eller angla efter gädda på den vackra Stengårdshultssjön. Sätt er sedan och grilla vid någon av grillplatserna vid sjön eller i skogen. Det är livskvalité!

Gården är öppen för Er och det är bara att hälsa på!