Boende

Välkommen till något av våra 3 boenden i Hallforsen!
Vi erbjuder förstklassiska boenden i svensk lantlig stil och miljö.

Våra boenden ligger fritt ute på landet med naturen inpå knutarna. Du är granne med åkrar, ängar, skog, och sjö samt både tama och vilda djur. Stora trädgårdar med mycket yta och där det också finns särskilda grillplatser. Husen har stora terrasser där du kan njuta av naturen, utsikten och lugnet.

Kärshult ligger 1 km från vår gård, medan Styrshult och Styrshultaviken har 5 respektive 4 km till gården. Vilket boende ni än väljer är ni naturligtvis välkomna att hälsa på oss på gården.

Varje boende har möjlighet till underbar enskild badstrand vid Stengårdshultssjön, där det också finns båtar. Detta är en sjö med många fina öar där du kan gå iland med en picknickkorg. Dessutom finns flera skogssjöar med bra fiske. För den som vill och har fiskeintresse är det bara att ta någon av båtarna som finns att tillgå och ge sig ut på en tur.

Här nedan följer våra boendealternativ:

I husen finns:

Täcken och kuddar. Allt husgeråd du behöver. Elspis, micro, kyl-frys, diskmaskin. Tvättmaskin, torkskåp/torktumlare. OBS! I Styrshultaviken finns ingen diskmaskin, och torkskåp/torktumlare.

Barnstol finns, och önskar ni barnsäng tar vi dit en till huset. Städmaterial. Färg-TV, Parabol, DVD. Bredbandsuppkoppling. Grill. Tillgång till alla båtar när du löser fiskekort. Motor finns att hyra.
Vi vill hålla våra hus rena och fräscha därför råder rökförbud i alla husen. Det finns gott om plats om du vill gå ut och röka. Husdjuren vill vi också att ni lämnar hemma. Ingen allergiker ska behöva vara rädd för att komma hit.