Boende

Bo förstklassigt i gammaldags stil mitt ute i naturen. Långt från stadens brus, nära skogens sus. Alla våra boenden är modernt rustade, men med den gamla charmen väl bevarad.

Hos oss bor du fritt ute på landet i småländska röda hus och stugor med vita knutar. Här råder lugn och harmoni och åkrar, ängar, skog, sjö, tama (och vilda!) djur är dina närmsta grannar. Plocka bär till frukost, bada i sjöarna, ”skogsbada”, fiska upp lunchen och grilla middagen på våra särskilda grillplatser.

Varje boende är unikt och har sin egen speciella prägel. Det tre husen heter Kärshult, Styrshult och Styrshultaviken och ligger 1, respektive 5 och 4 km från vår gård. Ni är naturligtvis välkomna att komma och hälsa på när ni vill.

Alla husen har tillgång till underbar enskild badstrand vid Stengårdshultssjön, där det också finns båtar. Här finns många öar och det är bara att välja vilken du vill gå iland på och packa upp picknickkorgen. Dessutom finns flera skogssjöar med bra fiske. Så för den som vill och har fiskeintresse är det bara att ta någon av båtarna som finns att tillgå och ge sig ut på en tur.


Här nedan följer våra boendealternativ:

I husen finns:

Täcken och kuddar. Allt husgeråd du behöver. Elspis, micro, kyl-frys, diskmaskin. Tvättmaskin, torkskåp/torktumlare. OBS! I Styrshultaviken finns ingen diskmaskin, och torkskåp/torktumlare.

Barnstol finns, och önskar ni barnsäng tar vi dit en till huset. Städmaterial. Färg-TV, Parabol, DVD. Bredbandsuppkoppling. Grill. Tillgång till alla båtar när du löser fiskekort. Motor finns att hyra.
Vi vill hålla våra hus rena och fräscha därför råder rökförbud i alla husen. Det finns gott om plats om du vill gå ut och röka. Husdjuren vill vi också att ni lämnar hemma. Ingen allergiker ska behöva vara rädd för att komma hit.